Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

100% Økologisk og bæredygtig Baby Brand

Vores Historie

Saga er et oldnordisk begreb og betyder en fortælling om et liv eller en slægt.

Saga Copenhagen er blevet en stor del af vores families fortælling. Det er et samarbejde på tværs af generationer, om kreativitet som en vigtig del af vores DNA, hvor det at have noget vigtigt på hjertet, og også at gøre noget ved det, er helt centralt.

Vi består af Ole og Charlotte, som driver en interiør virksomhed på 21ende år, og har dermed en stor erfaring med sig. Det giver de nu videre til den yngre generation, den anden del af virksomheden. Ida og Joachim, datter og svigersøn, som har erfaring inden for den kreative verden og kommunikation på tværs af kulturer.

Vi har for nyligt skabt en lille ny generation og med et nyt liv starter en ny historie; en ny fortælling. I Saga Copenhagen hjælper vi dig med at give den allerbedste start til jeres lille ny, og det gør vi ved at sikre bæredygtige kvalitetsprodukter, der tager hensyn til barnets sundhed, der samtidig passer godt på vores jord.

Vi hjælper med at skabe rammerne om de små nye liv, så de med god samvittighed kan sætte deres små fodaftryk på jorden i mange generationer. Selvom vores navn betyder "fortælling", så gør vi mere end blot at tale om det budskab, der ligger vores hjerte så nært - vi handler også på det!

Vi håber at vores fortælling, med budskab om bæredygtighed, er med til at gøre en forskel for jorden og nye generationer. Du kan være med ved at støtte op om vores fortælling - så er vi allerede et skridt nærmere end lysere verden.


Ida, Joacim, Charlotte & Ole ♡