Tankerne bag

Vores design er roligt med afstemte farver, så de fremstår blide og tidsløse, og det er der en helt særlig grund til: Alle små børn er sensitive og følsomme, og derfor sætter vi i SAGA Copenhagen en ære i at skabe nogle rolige rammer
omkring børnene, så de får den allerbedste start på livet. Det gør vi med vores blide farvevalg, lækre bløde materialer og minimalistiske design. Det er ikke blot det visuelle udtryk i vores produkter, der er vigtigt for os. Vores børns sundhed og bevægelsesfrihed er mindst lige så vigtigt. 

Vores Mærkesag 
Vores farver og materialevalg er nøje udvalgt, vores store kærlighed til tekstiler af høj kvalitet er vores mærkesag. Hver en tråd i vores produkter er gennemtænkt og udarbejdet for at skabe de lækreste og sundeste produkter til dit barn, og dit hjem. 

Beskyt dit barn mod farlig kemi
Små børn nøjes ikke kun med at iagttage verden, de rører ved den, sutter på den og bider i den. Derfor er de ekstra udsat for al den kemi, som er i mange af de produkter de omgiver sig med. Du kan beskytte dig selv og dit barn bedst muligt, ved at vælger nogle produkter der er Økologiske og fri for skadelige kemikalier. 

Støt op om social ansvarlighed 
Alle vores produkter er produceret på GOTS certificeret fabrikker, hvilket sikre gode arbejdsforhold for alle de fabrikker vi samarbejder med. Samtidig er hele processen af produktet produceret økologisk, lige fra frøet bliver plantet på bomuldsmarken, til det lander i dine hænder. 


SAGA Copenhagen